Ronde tafel van modern leiderschap

Organisaties veranderen in rap tempo. Traditioneel leiderschap wordt daarbij op de proef gesteld. Bestaande modellen en oplossingen helpen vaak niet voor de uitdagingen van morgen. Hoe zorg jij er in deze tijden voor dat jouw team of organisatie ‘voor op de golf’ blijft? Welke nieuwe inzichten en oplossingen helpen jou verder in de onvoorspelbare toekomst? Je bent niet de enige die worstelt met deze vragen!

Pasklare antwoorden zijn er niet… Wel zijn er collega’s, binnen en buiten de organisatie, die deze uitdagingen ook hebben. Waardevol dus om elkaar hierbij te helpen, te inspireren en samen een stap verder te komen om teams en organisaties ‘future proof’ te maken.

We nodigen jou uit om aanwezig te zijn op de ‘Ronde Tafel van Modern Leiderschap’ om mee te praten en mee te denken over welke ideeën en inzichten jou kunnen helpen bij de uitdagingen van morgen. Inspireer, leer en ontmoet op donderdag 15 december in Hauze Gaudeamus in Bilthoven. Pol Perspective & AVK brengen kennis, ervaring en inzichten samen. Onder begeleiding van Marianne Smits, Iena Pol en Maarten Fijnaut ga je in een ronde tafel setting aan de slag met thema’s als zelfsturing, management-modellen, @nders organiseren en disruptie.

Doelgroep: Leidinggevenden & managers die teams aansturen en
adviseurs die hierbij ondersteunen
Datum: 15 december 2016 van 12.00 tot 17.30 uur
Locatie: Huize Gaudeamus, Gerard Doulaan 21, 3723 GW Bilthoven
Kosten: €145,- p.p. (excl. BTW, incl. lunch)
De ronde tafel is inclusief biologische lunch en versnaperingen.
Na afsluiting van de sessie staat een borrel klaar zodat we nog even kunnen napraten en netwerken.Extra:

Alle deelnemers wordt gevraagd om een boek over (of wat symbool staat voor) leiderschap mee te nemen. De bedoeling is dat je dit ingepakt meeneemt mét boodschap voor de ontvanger. Bij aankomst op de locatie lever je jouw boek in. Na afloop krijg je een ingepakt boek van een andere deelnemer mee naar huis!

INSCHRIJVEN  BROCHURE


Locatie:
Huize Gaudeamus 01

Huize Gaudeamus
Gerard Doulaan 21
3723 GW Bilthoven

Organisatie:
De Ronde tafel van modern leiderschap is een initiatief van AVK en POL Perspective

Logo AVK 2015 klein   logo pol perspective

Ronde tafel
INSCHRIJVEN  BROCHURE