Zit jij in een andere film of zo????

Ook wel eens het idee dat jij en je gesprekspartner beiden in een andere film zitten? Dat je de reactie van de ander niet kunt rijmen met wat je had verwacht? Dat jouw werkelijkheid anders lijkt te zijn dan die van de ander? We kennen het allemaal wel. Opeens is er een conflict of loopt de samenwerking niet op rolletjes.
Dat we erin terecht komen is begrijpelijk, maar hoe kom je er dan vervolgens weer uit? Hoe kun je de verschillen benutten, zodat je tot elkaar komt in plaats van verder uit elkaar? Antwoorden op deze vragen krijg je in de workshop DOUC.

DOUC staat voor een woordspeling rondom de letters Do U C (Do You See). Het verwijst naar de unieke smart-technology-film die we in deze workshop zullen gebruiken. Deze film is het resultaat van een samenwerking tussen ‘whizzkids van de film’ en ‘wijze vrouwen uit de trainingswereld’.
Het verrassende van DOUC is dat we naar dezelfde film kijken en toch ook niet. Hierdoor bieden we een opening waarmee we meteen de verschillen op tafel krijgen.
In deze workshop krijg je handvatten om weer samen in dezelfde film te komen. Om effectief om te gaan met “samenwerken met andere perspectieven”.

Graag nodig ik je hiervoor uit.
Wanneer en waar: 1 december 2016 Van 13.30 – 18.00 uur (inclusief drankje en hapje) Locatie: Den Bosch

Aanmelden: Mail naar: iena@polperpspective.com of info@ontkiem.nu Telefoon: 0643248069 Of via website: www.ontkiem.nu
Na aanmelding en betaling ontvangt u het programma en de praktische informatie over de locatie.

Kosten: € 170 pp. inclusief BTW en inclusief verblijf, drankjes en hapjes.

Een samenwerking tussen KIEM Training en Coaching (Mieke van Bussel), Vereniging DOUC, Iena Pol (Pol Perspective), Sandra Hertogh, en Annemarie van der Wel.

vriendelijke groet

Iena Pol,

m: 0655167434